Singlereizen naar Slowakije

Een singlereis naar Bratislava in Slowakije is simpelweg een fantastisch plan. Met een grote groep vrijgezellen ontdek je een indrukwekkend en veelzijdig land. Kenmerkend zijn de levendige hoofdstad, de ongerepte natuur en het fraaie Tatra-gebergte. Daarnaast kan je er avontuurlijk raften, klimmen, fietsen, hiken en kajakken. Breng ook nog een bezoek aan Praag en Krakau en je singlereis is ruimschoots geslaagd!

Singlereis Actief avontuur SLOWAKIJE

Meerdere campings Slowakije ***

Singlereis Actief avontuur SLOWAKIJE

Altijd al eens Oost-Europa willen ontdekken en niet vies van een adrenalinerush? De avontuurlijke roadtrip naar Slowakije is de ideale reis voor jou! Naast het bezoeken van de prachtige steden zoeken we ook avontuur op! Klim en klauter in de grotten en ga mee op hike-tocht. Lees meer.

Slowakije | Bratislava | Bratislava city
Vanaf
€ 1775,00

Singlereis Ontdek en Wandel IN DE HOGE TATRA

FIS Hotel ***

Singlereis Ontdek en Wandel IN DE HOGE TATRA

Ontdek de natuur en stilte van het Hoge Tatra-gebergte in Slowakije. Tijdens een wandeling met de gids ga je op zoek naar tatragemzen en andere dieren. Wat wil je verder gaan doen? De natuur in en mooie wandelingen maken? Of struin je liever door gezellige straatjes van de traditionele bergdorpen in de omgeving? Lees meer.

Slowakije | Hoge Tatra | Strbske Pleso
Vanaf
€ 0,00