Single reizen naar Maleisië

Maleisië is een land erg rijk aan geschiedenis. Het land is door verschillende landen bezet geweest, dus heeft een grote mix aan culturen. Deze invloeden zie je tot op de dag van vandaag nog terug in de bevolking en architectuur van het land. De ideale bestemming om te verkennen met het gezelschap van een groep singles!

 

De hypermoderne hoofstad Kuala Lumpur is het politieke, commerciële en culturele centrum van Maleisië. Voor bezienswaardigheden en winkels ben je hier aan het juiste adres. Kuala Lumpur is een echt shoppingparadijs met de vele chique winkelcentra en openluchtmarkten. Daarnaast zijn de iconische Petronas Twin Towers een belangrijk kenmerk. Met maar liefst 452 meter hoogte steken ze overal bovenuit! Daarnaast vind je één van de leukste markten in de hoofdstad: Chinatown. Een plekje om de mooiste souvenirs te kopen. Houd je toch meer van de kleinere steden? Daar bevinden zich de lokale markten met een groot aanbod aan bijvoorbeeld exotische fruitsoorten. 

 

 

Naast alle moderne hoogbouw bevinden zich de mooiste tempels met opvallende voorgevels en felgekleurde beelden van goden. Een van de bekendste is de Sri Mahamariamman tempel. Of breng een bezoekje aan de grootste en oudste tempel van Zuidoost-Azië: Thean Hou. 

 

In Maleisië vind je zowel cultuur als natuur. Van glooiende groene heuvels tot dichtbegroeide oerwouden, kletterende watervallen en bergen. Mount Kinabalu staat bekend om een van de meest toegankelijke toppen ter wereld.

In het westen ligt de historische stad Malakka, de stad die een plekje heeft weten te bemachtigen op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Niet zomaar natuurlijk! De stad is net een groot openluchtmuseum. Ook gelegen in het westen de tropische eilanden Penang, een eiland dat bekend staat als ‘Parel van het Oosten’, en Langkawi. De prachtige witte zandstranden en het aangename klimaat maken dit erg geliefde oorden bij toeristen.

 

Ongeacht je op zoek bent naar rust, cultuur of avontuur, je bent in Maleisië op de juiste plek!

Singlereis Maleisië 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SMB ***

Singlereis Maleisië 15-DAAGSE RONDREIS

Leer het paradijselijke Maleisië kennen. Ontdek het oudste regenwoud ter wereld in het Taman Negara Nationaal Park. Wandel door de Cameron Highlands en bewonder de theeplantages. Bezoek de prachtige eilanden van de Langkawi archipel. Lees meer.

Maleisie | Kuala Lumpur | Kuala Lumpur city
Vanaf
€ 1633,00

Singlereis Maleisië en Singapore 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie Maleisië SMA ***

Singlereis Maleisië en Singapore 22-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze bijzondere reis door Maleisië en Singapore zie je een duidelijk contrast tussen hypermoderne steden en traditionele dorpjes. Baan je weg door de diepe jungle van Taman Negara of ga duiken bij een van de koraalriffen. Eindig in Singapore, waar je je in de toekomst waant. Lees meer.

Maleisie | Kuala Lumpur | Kuala Lumpur city
Vanaf
€ 2539,00