Singlereizen naar Marokko

Beleef Marokko op zijn best met singlereizen.be! Als je op zoek bent naar een land met een gastvrije bevolking, een grote woestijn, een geurende keuken en een rijke geschiedenis, dan ben je in Marokko op het juiste adres. Stap  op je kameel en beleef het 1001 nachten gevoel in de Sahara en slenter samen met de groep door straatjes vol kleine winkels en markten. Overnacht met ons in de woestijn en ontmoet de locals rondom het Atlas gebergte. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker te zwemmen en te surfen langs de langgerekte stranden! Ook het bekende Marrakech wordt natuurlijk niet overgeslagen tijdens deze single-vakantie.

Marokko is dé ideale bestemming voor vrijgezellen die de echte cultuur van Marokko willen ontdekken op een actieve vakantie, waar ook genoeg ruimte is om te ontspannen.

Singlereis Marokko CASABLANCA-MARRAKECH

Accommodaties Marokko kort ***

Singlereis Marokko CASABLANCA-MARRAKECH

Als je naar Marokko reist, ga je een stapje terug in de tijd. In Marokko waan je je in een 'Sprookje van 1001 Nacht'. Dit is dan ook de magie van Marokko! Bezoek eeuwenoude steden, zoals Marrakesh, Volubilis, Casablanca en Fez. Naast de steden is een mooie wandeling in de bergen een aangename afwisseling. Lees meer.

Marokko | Grand Casablanca | Casablanca
Vanaf
€ 799,00