Singlereizen naar Marokko

Beleef Marokko op zijn best met singlereizen.be! Als je op zoek bent naar een land met een gastvrije bevolking, een grote woestijn, een geurende keuken en een rijke geschiedenis, dan ben je in Marokko op het juiste adres. Stap  op je kameel en beleef het 1001 nachten gevoel in de Sahara en slenter samen met de groep door straatjes vol kleine winkels en markten. Overnacht met ons in de woestijn en ontmoet de locals rondom het Atlas gebergte. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker te zwemmen en te surfen langs de langgerekte stranden! Ook het bekende Marrakech wordt natuurlijk niet overgeslagen tijdens deze single-vakantie.

Marokko is dé ideale bestemming voor vrijgezellen die de echte cultuur van Marokko willen ontdekken op een actieve vakantie, waar ook genoeg ruimte is om te ontspannen.

Singlereis Marokko CASABLANCA-MARRAKECH

Accommodaties Marokko kort ***

Singlereis Marokko CASABLANCA-MARRAKECH

Als je naar Marokko reist, ga je een stapje terug in de tijd. In Marokko waan je je in een 'Sprookje van 1001 Nacht'. Dit is dan ook de magie van Marokko! Bezoek eeuwenoude steden, zoals Marrakesh, Volubilis, Casablanca en Fez. Lees meer.

Marokko | Grand Casablanca | Casablanca
Vanaf
€ 749,00

Singlereis Marokko Zuid 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SMC ***

Singlereis Marokko Zuid 15-DAAGSE RONDREIS

Ontdek het relatief onbekende zuiden van Marokko. Bezoek de Middeleeuwse medina's Marrakech en Taroudannt. Rijd door het Atlasgebergte verder naar het Berberdorp Taddert en de kasbah van Aït Benhaddou en wandel door de Todra kloof. Lees meer.

Marokko | Marrakech | Marrakech city
Vanaf
€ 1049,00

Singlereis Actieve rondreis DOOR CULTUREEL MAROKKO

Accommodaties Marokko ***

Singlereis Actieve rondreis DOOR CULTUREEL MAROKKO

Ontdek jij magisch Marokko op een culturele én actieve manier? Deze rondreis zit vol bijzondere plekken en hoogtepunten: het Atlasgebergte, Marrakech en de watervallen van Setti Fatma. Natuurlijk mag de parel van Marokko, de Draa Vallei niet ontbreken. Ontdek Marokko op een bijzondere manier tijdens deze singlereis. Lees meer.

Marokko | Marrakech | Marrakech city
Vanaf
€ 2599,00

Singlereis Kitesurf vakantie IN DAKHLA, MAROKKO

Dakhla Evasion Resort ***

Singlereis Kitesurf vakantie IN DAKHLA, MAROKKO

Dakhla is een oase voor (beginnende) kitesurfers. Elke dag zon, gezellige crew en de perfecte locatie om te leren kitesurfen of om nieuwe tricks te proberen. Kom mee en daag jezelf uit op deze actieve, gezellige en onvergetelijke groepsreis naar Dakhla, waarbij je nieuwe vrienden maakt en verliefd wordt op kitesurfen. Lees meer.

Marokko | Westelijke Sahara | Dakhla
Vanaf
€ 0,00