Singlereizen naar Peru

Tijdens de Singlereis naar Peru kom je in aanraking met eeuwenoude historische bouwwerken en de cultuur van het land. Ontdek de oude cultuur in Macchu Picchu als je de Inca Trail bewandelt, tijdens deze vierdaagse hike bewandel je honderden jaren oude wegen net als de Inca's van vroeger.

De indrukwekkende zoutterrassen van Maras is een unieke plek, de Inca's hebben het gemaakt om zout te winnen. Vanuit een zoutwaterbron stroomt water over de terrassen en als het water verdampt is blijft er zout over. De Nazcalijnen zijn een groot mysterie, het zijn reusachtige tekeningen die in de aarde zijn gegroefd. Ze zijn kilometers lang en je kunt ze beste bewonderen met een vliegtuigvlucht, er zijn er ruim 300!

Wil je spanning beleven? Dan kun je in de duinen van Huachina gaan sandboarden of buggyrijden. Met je board achter je aangesleept loop je naar boven, neem plaats en zet je af. Met de buggy rij ze zowat verticaal tegen de duinen op, hier krijg je wel een adrelanine rush van! Huachina zelf is een mooi oasedorpje gebouwd rond een natuurlijk meer.

Wist je dat om hoogteziekte tegen te gaan in Peru coca thee wordt gedronken. Deze cocabladeren zijn rijk aan vitamines en mineralen. Condors hebben gelukkig geen last van hoogteziekte, deze indrukwekkende vogels kun je spotten in de Colca Canyon, welke twee keer dieper is dan de Grand Canyon. Na de mooie tocht kun je lekker bijkomen in Arequipa, het is de 2e stad na Lima en bestaat uit vele witte gebouwen die van wit vulkanisch gesteente zijn gemaakt.

Singlereis Peru 17-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SPZ ***

Singlereis Peru 17-DAAGSE RONDREIS

Ontdek tijdens deze rondreis het indrukwekkende Peru. Snuif cultuur in de steden Arequipa, Puno en Cuzco die beïnvloed zijn door de Spaanse koloniale tijd. Maak kennis met de kleurrijke indianenstammen. Bezoek de spectaculaire Incastad Machu Picchu. Lees meer.

Peru | Lima | Lima city
Vanaf
€ 2303,00

Singlereis Zuid-Peru 21-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SPE ***

Singlereis Zuid-Peru 21-DAAGSE RONDREIS

Peru is een land vol eeuwenoude gewoontes en tradities en die zijn vandaag de dag nog steeds zichtbaar! Tijdens deze rondreis door Zuid-Peru ontdek jij al het moois dat dit land te bieden heeft. Van de verborgen stad Machu Picchu tot slapen bij locals. Lees meer.

Peru | Lima | Lima city
Vanaf
€ 2661,00

Singlereis Peru & Bolivia RONDREIS

Peru & Bolivia SPB ***

Singlereis Peru & Bolivia RONDREIS

Op deze bijzondere reis nemen we je mee naar de verloren stad van de Inca’s, Macchu Picchu, en bezoeken we één van de diepste ravijnen van de wereld waar de Condors zich mee laten voeren op de thermiek. Lees meer.

Peru | Lima | Lima city
Vanaf
€ 3161,00