Single reizen naar Bulgarije

Heb je zin om te feesten en van de zon en de zee te genieten? Dan is Bulgarije een perfecte singlevakantie bestemming voor jou! Het land komt steeds meer in trek bij toeristen en biedt lange zandstranden aan de Zwarte Zee, maar ook veel leuke en goedkope uitgaansgelegenheden. Daarmee is Bulgarije dan ook direct meer een bestemming voor de jongeren onder de singles, maar iedereen die van zon, zee, strand en feesten houdt is er natuuriljk welkom! In Sunny Beach vind je de gezelligste terrasjes en clubs waar je met de groep kunt gaan feesten. En ook nog eens goedkoop! Bulgarije heeft warme zomers. De temperatuur ligt er dan gemiddeld rond de 27 graden. Bekijk hier de leukste single reizen naar Bulgarije.

Singlereis Bulgarije 10-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SBU ***

Singlereis Bulgarije 10-DAAGSE RONDREIS

Ontdek authentiek Bulgarije! Bulgarije is een unieke bestemming met oude tradities en prachtige natuurlijke landschappen. Bezoek pittoreske dorpjes en leer het lokale leven kennen. Verblijf in duurzame guesthouses tussen de lokale bevolking. Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 1779,00

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Hotel Zoo Sofia ****

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Ga mee op deze actieve stedentrip en ontdek een van de mooiste steden van de Balkan: Sofia! Het is een leuke afwisselende reis waarbij we stevig moeten peddelen, genieten op grote hoogte en een stuk wijzer thuis komen. Natuurlijk mag het opsnuiven van cultuur niet ontbreken. Wandel of fiets door deze authentieke stad. Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 0,00