Single reizen naar Bulgarije

Heb je zin om te feesten en van de zon en de zee te genieten? Dan is Bulgarije een perfecte singlevakantie bestemming voor jou! Het land komt steeds meer in trek bij toeristen en biedt lange zandstranden aan de Zwarte Zee, maar ook veel leuke en goedkope uitgaansgelegenheden. Daarmee is Bulgarije dan ook direct meer een bestemming voor de jongeren onder de singles, maar iedereen die van zon, zee, strand en feesten houdt is er natuuriljk welkom! In Sunny Beach vind je de gezelligste terrasjes en clubs waar je met de groep kunt gaan feesten. En ook nog eens goedkoop! Bulgarije heeft warme zomers. De temperatuur ligt er dan gemiddeld rond de 27 graden. Bekijk hier de leukste single reizen naar Bulgarije.

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Silver Hotel Sofia ****

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Ga mee op deze actieve stedentrip en ontdek een van de mooiste steden van de Balkan: Sofia! De indrukwekkende Alexander Nevsky Kathedraal, de kerk van Boyana en de St. George Victor Rotunda zijn allemaal te bewonderen in Sofia. Raften en klimmen kan ook tijdens deze stedentrip. Je bent er echt even tussenuit! Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 599,00

Singlereis Strand en Feest SUNNY BEACH

Hotel Flamingo ****

Singlereis Strand en Feest SUNNY BEACH

Sunny Beach is dé bestemming voor een single jongerenreis! Zodra de zon ondergaat begint de stad te bruisen en gaan we met zijn allen stappen op de boulevard en op de Flowerstreet! Na een avondje stappen is het heerlijk bijkomen op het zandstrand of aan het zwembad van het 4 sterrenhotel. Ga jij ook gezellig mee? Lees meer.

Bulgarije | Sunny Beach | Sunny Beach
Vanaf
€ 719,00