Fietsvakanties voor singles

Genieten van een prachtige bestemming op de fiets? Ga mee op fietsvakantie voor singles naar bijvoorbeeld Duitsland, Mallorca, Oostenrijk, Italië. Geniet van prachtige routes en omgeving op de fiets of te voet. 

Singlereis Actieve strandvakantie OP VLIELAND

Groepshuis Torenzicht ***

Singlereis Actieve strandvakantie OP VLIELAND

Vaar over UNESCO erfgoed - De Waddenzee, naar het eiland Vlieland en beleef daar met een groep gezellige Singles de week van je leven. De fiets staat voor je klaar bij aankomst en je bagage wordt naar de accommodatie vervoerd, geniet dus van een helemaal verzorgde Singlereis op het wonderschone eiland "Vlieland" Lees meer.

Nederland | Vlieland | Oost-Vlieland
Vanaf
€ 895,00

Singlereis Zon en Cultuur BASKENLAND

Hotel alameda **

Singlereis Zon en Cultuur  BASKENLAND

Jouw uitvalsbasis deze week: surfspot Zarautz! Vanuit hier ontdek je een relatief onbekende regio van Spanje: het Baskenland. Van San Sebastian en Bilbao tot omringende wandelpaden. Zo loop je bijvoorbeeld een etappe van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Ook een aanrader in deze regio: de gastronomie! Lees meer.

Spanje | Baskenland | Zarautz
Vanaf
€ 1170,00

Singlereis Fiets en wandel in Spanje ONTDEK DE BOURGONDISCHE ROUTES

Casa Lola Callosa ***

Singlereis Fiets en wandel in Spanje ONTDEK DE BOURGONDISCHE ROUTES

Ontdek het mooie Spanje tijdens diverse fiets- en wandeltochten en maak uitgebreid kennis met de Spaanse keuken tijdens deze sportieve en Bourgondische reis in het achterland van de Costa Blanca. Onze reisleider neemt je mee op drie prachtige tochten per E-bike en twee mooie wandelingen in de natuur. Volop genieten! Lees meer.

Spanje | Costa Blanca | Callosa d'en Sarrià
Vanaf
€ 1549,00