Single reizen naar Schotland

Voor de echte natuurliefhebbers is Schotland dé ideale plek om rond te trekken. Beklim met je mountainbike de groene hoogvlaktes, wandel langs de vele meren en rivieren en geniet van alle historische kastelen. Tijdens onze vakanties zorgen de reisleiders ervoor dat je de mooiste plekjes van Schotland zult bezoeken. Zo moet je wel een keer de Highland Games aanschouwen, op zoek gaan naar het monster van Loch Ness en de Ben Nevis beklimmen. Als je aan Schotland denkt, denk je natuurlijk meteen aan whiskey. We zullen er dan ook voor zorgen dat je het land niet verlaat voordat je een goede borrel hebt kunnen drinken.

Op deze pagina staan alle reizen naar Schotland voor je verzameld. Wil jij samen met een groep andere alleengaanden het avontuur aangaan? Kijk dan snel even verder!

Singlereis Stedentrip GLASGOW IN SCHOTLAND

Glasgow Youth Hostel ****

Singlereis Stedentrip GLASGOW IN SCHOTLAND

Wil je er even een paar dagen tussenuit? Deze stedentrip naar Glasgow is perfect! Het heeft een mix van het bruisende en artistieke stadsleven in Glasgow, maar ook rust door de wandelingen in de Highlands. Wat in Schotland natuurlijk ook niet mag ontbreken, is een bezoek aan een lokale bierbrouwerij. Ben jij erbij? Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 599,00

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

West Highland Way *

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

Genieten van 11 dagen wandelen door het prachtige Schotland. De West Highland Way is een klassieker en een echte must. Geniet van de prachtige natuur en kom helemaal tot rust in dit prachtige land tijdens deze toch wel pittige wandelreis. Lees gauw verder voor het volledige programma van deze groepsreis. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 949,00