Single reizen naar Schotland

Voor de echte natuurliefhebbers is Schotland dé ideale plek om rond te trekken. Beklim met je mountainbike de groene hoogvlaktes, wandel langs de vele meren en rivieren en geniet van alle historische kastelen. Tijdens onze vakanties zorgen de reisleiders ervoor dat je de mooiste plekjes van Schotland zult bezoeken. Zo moet je wel een keer de Highland Games aanschouwen, op zoek gaan naar het monster van Loch Ness en de Ben Nevis beklimmen. Als je aan Schotland denkt, denk je natuurlijk meteen aan whiskey. We zullen er dan ook voor zorgen dat je het land niet verlaat voordat je een goede borrel hebt kunnen drinken.

Op deze pagina staan alle reizen naar Schotland voor je verzameld. Wil jij samen met een groep andere alleengaanden het avontuur aangaan? Kijk dan snel even verder!

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Meerdere campings Schotland **

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Samen met een groep wordt jouw Schotland ervaring een onvergetelijke belevenis. Ontdek de Schotse Highlands per fiets, wandel langs rivieren en meren en geniet volop tijdens deze rondreis van de rust en de natuur. Kijk je ogen uit tijdens de beklimming van de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk: de Ben Nevis. Lees meer.

Schotland | Edinburgh | Edinburgh city
Vanaf
€ 1999,00