Single reizen naar Schotland

Voor de echte natuurliefhebbers is Schotland dé ideale plek om rond te trekken. Beklim met je mountainbike de groene hoogvlaktes, wandel langs de vele meren en rivieren en geniet van alle historische kastelen. Tijdens onze vakanties zorgen de reisleiders ervoor dat je de mooiste plekjes van Schotland zult bezoeken. Zo moet je wel een keer de Highland Games aanschouwen, op zoek gaan naar het monster van Loch Ness en de Ben Nevis beklimmen. Als je aan Schotland denkt, denk je natuurlijk meteen aan whiskey. We zullen er dan ook voor zorgen dat je het land niet verlaat voordat je een goede borrel hebt kunnen drinken.

Op deze pagina staan alle reizen naar Schotland voor je verzameld. Wil jij samen met een groep andere alleengaanden het avontuur aangaan? Kijk dan snel even verder!

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

West Highland Way *

Singlereis Wandelen WEST HIGHLAND WAY

Geniet van 11 dagen wandelen door het heuvelachtige Schotland. De West Highland Way is een klassieker en een echte must. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust in dit prachtige land tijdens deze soms pittige wandelreis. Lees gauw verder voor het volledige programma van deze groepsreis. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Glasgow
Vanaf
€ 1049,00

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Camping Witches Craig **

Singlereis Rondreis DOOR SCHOTLAND

Samen met de groep wordt je Schotland ervaring een onvergetelijke belevenis. Op de mountainbike zul je bekend raken met de schitterende Schotse heuvels en al wandelend langs de rivieren en meren zul je 14 dagen lang volop genieten van de rust en de natuur die het land te bieden heeft. Lees meer.

Schotland | Central Belt | Edinburgh
Vanaf
€ 1399,00