Single reizen naar Montenegro

Het prachtige land Montenegro ligt in de Balkan aan de Adriatische Zee. In de zomer loopt de temperatuur langs de kust op tot 30 graden en ook het water kan zeker 28 graden worden. Dit betekent dat het land zich perfect leent voor een reis waar jij samen met andere singles heerlijk kunt gaan relaxen.

Natuurlijk is er ook genoeg te beleven in Montenegro. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de mooiste baai ter wereld; de Baai van Kotor. Via smalle doorgangetjes gaat de baai 25 kilometer landinwaarts. Als je een van de smalle doorgangen passeert, heb je een adembenemend uitzicht op pittoreske dorpjes als Perast. In de historische stad Herceg Novi vind je tropische bloemen en gebouwen die dateren uit de 16e eeuw. In de zomer worden in deze stad veel festivals georganiseerd. Als je op zoek bent naar wellness, ben je in Igalo aan het juiste adres. Deze stad heeft lange zandstranden en staat bekend om haar klimaat en het 'helende' water. Igalo heeft vele spa's en gezondheidscentra, die druk worden bezocht door bezoekers van over de hele wereld.

Dus of je nu op zoek bent naar een strandvakantie, een wellnessreis of een single vakantie boordevol cultuur, in het gastvrije Montenegro zul je gegarandeerd genieten!

 

Op dit moment zijn er geen singlereizen naar Montenegro gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.