Singlereis naar de Malediven

Ben jij single en wil jij naar het paradijs der paradijzen. Ben je toevallig ook helemaal gek van duiken dan is dit de vakantie voor jou. Je kijkt je ogen uit in een andere wereld als je op de Malediven bent. Het paradijs voor de duiker onder ons. 

Deze eilandengroep ligt in de Indische Oceaan en ziet er paradijselijk uit. Met witte zandstranden gevuld met palmbomen en prachtig zicht over de oceaan. 

Ga duiken op de Malediven en ontdek deze magische onderwaterwereld en wat voor schoonheid het te bieden heeft. Onder water kom je echt van alles tegen. Kleurrijke vissen, walvishaaien, manta's, grijze rifhaaien en nog zoveel meer. Ontdek het nu zelf en boek een van onze reizen naar de Malediven.

Singlereis Duikvakantie Malediven LIVEABOARD

Nautilus Two ****

Singlereis Duikvakantie Malediven LIVEABOARD

Wie wil er nou niet op duikvakantie, op de grootste liveaboard in de Malediven, varen langs de witte zandstranden in helder warm water duiken of snorkelen met manta's, walvishaaien, Eagle rays, schildpadden, onder begeleiding van een Nederlandse PADI instructeur. Napraten bij de BBQ op strand of relaxen op het zonnedek Lees meer.

Malediven | Male-Atol | Malé
Vanaf
€ 2575,00