Singlereis naar de Malediven

Ben jij single en wil jij naar het paradijs der paradijzen. Ben je toevallig ook helemaal gek van duiken dan is dit de vakantie voor jou. Je kijkt je ogen uit in een andere wereld als je op de Malediven bent. Het paradijs voor de duiker onder ons. 

Deze eilandengroep ligt in de Indische Oceaan en ziet er paradijselijk uit. Met witte zandstranden gevuld met palmbomen en prachtig zicht over de oceaan. 

Ga duiken op de Malediven en ontdek deze magische onderwaterwereld en wat voor schoonheid het te bieden heeft. Onder water kom je echt van alles tegen. Kleurrijke vissen, walvishaaien, manta's, grijze rifhaaien en nog zoveel meer. Ontdek het nu zelf en boek een van onze reizen naar de Malediven.

Singlereis Duikvakantie Malediven LIVEABOARD

Nautilus Two ***

Singlereis Duikvakantie Malediven LIVEABOARD

Een Liveaboard singlereis naar de Malediven mag niet ontbreken in ons duik aanbod. Een Liveaboard duik safari rond de exotische eilanden van de Malediven is een droom voor elke duiker. Ga mee met de Nederlandse PADI reisbegeleider, duiken met Manta's, haaien, schildpadden en op zoek naar walvishaaien. Lees meer.

Malediven | Male-Atol | Male
Vanaf
€ 2495,00