Single reizen naar Finland

Finland staat bekend om haar vele meren en de prachtige ongerepte natuur. Kies voor een singlereis naar Finland en ontdek de magie van het noorderlicht!

Geniet van het land van 1000 meren en ontdek het land per kano, fiets of een wandeling in de ongerepte natuur. Kampeer op de mooiste plekken langs 1 van de meren die het land rijk is en bezoek de nationale parken van Finland.

Wil je genieten van de sneeuw en bijzondere activiteiten ondernemen zoals een sneeuwscooter safari, een husky safari en een sneeuwwandeling. Dan ben je in Fins Lapland op de juiste plek. Je kunt op deze manier het prachtige land ontdekken in haar winterse sferen. 's Avonds kun je alle belevenissen en ervaringen nog eens doornemen voor de open haard.

Wil jij mee naar Lapland met een groep gelijkgestemde alleenstaanden? Bekijk hieronder dan snel ons aanbod:

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Diverse Campings Finland *

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Finland staat bekend als land van de 1000 meren. Tijdens deze groepsreis ontdekken we de mooiste exemplaren in het zuiden van het land per kajak, mountainbike en kano. Ook brengen we een bezoek aan een van de prachtige nationale parken die Finland rijk is. Een reis vol outdoor activiteiten! Lees meer.

Finland | Uusimaa | Helsinki
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

Rakkavaltti Cabin ***

Singlereis Actieve Winterreis FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende winteractiviteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er elke dag kans om het noorderlicht te zien. Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal gaat doen. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 2099,00