Single reizen naar Finland

Finland staat bekend om haar vele meren en de prachtige ongerepte natuur. Kies voor een singlereis naar Finland en ontdek de magie van het noorderlicht!

Geniet van het land van 1000 meren en ontdek het land per kano, fiets of een wandeling in de ongerepte natuur. Kampeer op de mooiste plekken langs 1 van de meren die het land rijk is en bezoek de nationale parken van Finland.

Wil je genieten van de sneeuw en bijzondere activiteiten ondernemen zoals een sneeuwscooter safari, een husky safari en een sneeuwwandeling. Dan ben je in Fins Lapland op de juiste plek. Je kunt op deze manier het prachtige land ontdekken in haar winterse sferen. 's Avonds kun je alle belevenissen en ervaringen nog eens doornemen voor de open haard.

Wil jij mee naar Lapland met een groep gelijkgestemde alleenstaanden? Bekijk hieronder dan snel ons aanbod:

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Diverse Campings Finland *

Singlereis Rondreis DOOR FINLAND

Finland staat bekend als land van de 1000 meren. We gaan de mooiste exemplaren in het zuiden van het land per kajak, mountainbike en kano ontdekken. Bezoek een van de prachtige nationale parken die Finland rijk is. Hier kijk je je ogen pas echt uit tussen de naaldbossen en glooiende heuvels! Lees meer.

Finland | Uusimaa | Helsinki
Vanaf
€ 1899,00

Singlereis Avontuurlijk IN FINS LAPLAND

Accommodatie SFK ***

Singlereis Avontuurlijk IN FINS LAPLAND

Actievelingen en sneeuwliefhebbers opgelet! Er staat een bucketlist reis voor jou klaar naar Fins Lapland. Met deze reis ga je op sneeuwscootersafari, bezoek je een huskyfarm, spot je (met een beetje geluk) het noorderlicht en ontspan je in de spa van het hotel. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Kuusamo
Vanaf
€ 2733,00

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

Noitalevi ***

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende activiteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er grote kans om het noorderlicht te zien. Leer ook de oorspronkelijke bewoners kennen en ga op expeditie met de husky's. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 0,00