Single reizen naar Slovenië

Slovenië is een relatief onbekend land en daardoor extra leuk om met andere singles het land tijdens een rondreis te ontdekken. Het heeft sprookjesachtige dorpen, kastelen en een vriendelijke bevolking. Het landschap is prachtig en vol mogelijkheden. Je kunt in de Julische Alpen heerlijk wandelen, fietsen of gaan klimmen. Iets stoerder is Canyoning of raften over watervallen.

Het meer van Bled is wel één van de mooiste van Europa, in het midden ligt een eilandje en met een mooie boottocht kun je je hier naartoe laten varen waar je het kasteel kunt bezoeken. Met een kabelbaan kun je naar de top van de berg in het Adventure Park, hier zijn verschillende parcoursen af te leggen en naar beneden kun je via de zomerrodelbaan.

Ook de keuken is erg gevarieerd, gebaseerd op Hongaarse maar ook Italiaanse keuken. Zo is goulash en gevulde paprika erg bekend, maar Zhlinkrofi (soort ravioli), Shtrukji (deegrolletjes met zure room en kwark) of Kranjska Koblasa (worst) zijn erg bekende gerechten. Neem daarbij een heerlijk glaasje wijn uit één van de drie grote wijngebieden en het is smullen geblazen.

Singlereis Slovenië en Kroatië 10-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SKS ***

Singlereis Slovenië en Kroatië 10-DAAGSE RONDREIS

Deze schitterende reis neemt jou mee langs de hoogtepunten van Slovenië en Kroatië. Je brengt bijvoorbeeld een bezoek aan het wonderschone meer van Bled en aan Plitvice national park. Ook staat het charmante Rovinj op de planning. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Slovenië | Ljubljana | Ljubljana city
Vanaf
€ 1799,00

Singlereis Actief IN BLED

Camping Sobec singles ****

Singlereis Actief IN BLED

Slovenië wordt steeds populairder. Wat te denken van fijne temperaturen, mooie natuur, betaalbare prijzen, vriendelijke bevolking en avontuurlijk raften, abseilen of lekker wandelen? Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Slovenië | Sloveense Alpen | Bled
Vanaf
€ 0,00