Single reizen naar Georgië

Gelegen aan de grens tussen Europa en Azië: de prachtlocatie Georgië. Bezoek samen met een groep singles het land dat bekend staat om een van de meest adembenemende bezienswaardigheden van het land, de Kaukasus. Een droom voor iedere wandelliefhebber!


Verken het historische centrum en het bruisende nachtleven van de hoofdstad Tbilisi. Typerend voor de stad is de Dry Bridge Market, overgebleven uit het communistische tijdperk.

Ook buiten het centrum is er genoeg te beleven. Op ongeveer een kwartiertje rijden van Tbilisi het historische fort van Narikala en het Mtastminda gebergte. Daarnaast kom je in heel het land onvergetelijke dorpjes en grottensteden tegen, waaronder bijvoorbeeld Vardzia, Uplistsikhe en Mestia. 

De Georgische keuken is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens lekker goedkoop. Vergeet zeker niet de specialiteit Khatchapuri eens uit te proberen! Ook wijnliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Georgië is namelijk één van de meest onderschatte wijnlanden en één van de oudste wijnregio’s. De traditionele dranken Saperavi en Tsjatsja zijn zeker het proberen waard!

Singlereis 10-Daagse rondreis DOOR GEORGIË

Hotel Gureli ****

Singlereis 10-Daagse rondreis DOOR GEORGIË

Kies voor deze unieke rondreis door Georgie en laat je overweldigen door de natuurpracht van dit nog relatief onbekende land. Bezoek kerken op plaatsen met prachtige uitzichten, maak mooie wandelingen door de bergen, ontdek de veelzijdige hoofdstad en geniet van de goede keuken. Dit alles maakt je reis onvergetelijk. Lees meer.

Georgië | Tbilisi | Tbilisi city
Vanaf
€ 1645,00

Singlereis 17-daagse rondreis ARMENIË EN GEORGIË

Accommodatie SGA ***

Singlereis 17-daagse rondreis ARMENIË EN GEORGIË

Reizen naar een land waar de reiziger een gast is? Georgië en Armenië zijn hiervoor de perfecte bestemming! De inwoners van Georgië en Armenië ontvangen je graag. Deze landen hebben zoveel moois: ongerepte natuur en de steden Tblisi en Yerevan. Lees meer.

Georgië | Tbilisi | Tbilisi city
Vanaf
€ 1921,00

Singlereis Georgië 14-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SGB ***

Singlereis Georgië 14-DAAGSE RONDREIS

Ben jij een échte wandelliefhebber en houd jij niet van stilzitten? Dan is deze 14-daagse rondreis door het nog onbekende Georgië perfect voor jou. Deze rondreis neemt jou mee langs de indrukwekkende natuur en laat jou de Georgische cultuur proeven! Lees meer.

Georgië | Tbilisi | Tbilisi city
Vanaf
€ 1885,00