Single reizen naar Costa Rica

Pura Vida! Waar Costa Rica bekend om staat. Een uitdrukking van blijheid en letterlijk 'puur leven'. De bevolking is dan ook positief, levendig, vriendelijk en gastvrij. Overal waar je komt verwelkomd worden met een glimlach. Costa Rica staat dan ook bekend als het gelukkigste land ter wereld. De perfecte reden om dit geweldige land te bezoeken samen met een groep mede singles!

Voor zowel avontuur als rust ben je in Costa Rica op het juiste adres. Wandelen door de jungle, kajakken door de rivieren, paardrijden langs de kust of juist relaxen aan de kraakheldere, exotische palmstranden. Veel stranden grenzen overigens aan de jungle. Dit maakt dat Costa Rica prachtige surflocaties heeft. Neem zeker een bezoekje aan Tamarindo, Santa Teresa of Playa Grande. Voor outdoor actieviteiten ben je hier als single op het juiste adres!

Costa Rica is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Nationale parken worden beschermd, energie wordt op natuurlijke wijze opgewekt en het aantal ecovriendelijke accommodaties stijgt. Als natuurliefhebber zal Costa Rica dan ook aanvoelen als een tweede thuis. Talloze nationale parken, vulkanen, nevelwouden, meren en rivieren. Het land kent veel microklimaten en door de verschillende landschappen is er veel wildlife te vinden. De afstanden tussen de nationale parken zijn klein. Eigenlijk alles in Costa Rica is gemakkelijk bereikbaar met de auto of de bus. Binnen een korte tijd kan je dus heel het land ontdekt hebben!

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Accommodatie Costa Rica SCR ***

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Tijdens deze unieke 16-daagse reis door Costa Rica kom je de meest toffe dingen tegen. Van dolfijnen die langs de boot zwemmen tot een zeldzame hagedis die over het water kan lopen. Ga raften door het oerwoud, ontdek verschillende vulkanen en reservaten. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 2351,00

Singlereis Costa Rica & Nicaragua 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SCO ***

Singlereis Costa Rica & Nicaragua  22-DAAGSE RONDREIS

Met deze mooie rondreis ontdek je de schoonheid van Costa Rica en Nicaragua. Costa Rica wordt ook wel de Tuin van Midden-Amerika genoemd en dat is niet voor niks! Van het oerwoud tot het strand tot aan de Masaya en de Maderas. Het fotogenieke Nicaragua vormt een mooie toevoeging aan deze reis. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 3071,00