Single reizen naar Japan

Japan is een land dat bekend staat om veiligheid en rijkversierde tempels met prachtige ornamenten. Door de ongerepte natuur is Japan een prachtige locatie om elk seizoen te bezoeken. Bewonder samen met een groep singles het land dat in de lente is bedolven onder de bloesem of in de herfst gekleurd in prachtige rood- en geel tinten. 

 

 

Het land is van alle markten thuis. Het traditionele Kyoto, waar de geisha cultuur te bewonderen is, verschilt enorm met het moderne Tokyo, een stad die bekend staat om technologie. Ontsnap aan de grote steden door met de trein of metro naar een van de bewonderende dorpjes te reizen, een locatie die ideaal is om te hiken tussen de bergen en vulkanen. Toch niet zoveel actie? Door middel van een binnenlandse vlucht is het mogelijk te reizen naar de zuidelijke eilanden van Japan, waar zich een aantal heerlijk tropische stranden bevinden. En last but not least, Mount Fuji, de hoogste berg van Japan. Een echte must-see tijdens je vakantie!

 

 

De Japanse keuken staat natuurlijk bekend om sushi en sashimi, maar het is meer dan dat. Probeer de lekkerste ramen, udon noedels of miso soep in één van de thematische cafés. Deze lopen erg uiteen, van robotrestaurant tot vampierencafé!

 

 

Ontdek in Japan de opvallende combinatie van het diepgewortelde geloof en moderne technologie!

Singlereis Japan 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SJA ***

Singlereis Japan 15-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze bijzondere reis maak je kennnis met met diverse gedeeltes van Japan. Ontdek wereldsteden als Tokyo en Fukuoka en maak kennis met de natuur per fiets. Maak een wandeling door de indrukwekkende rotsformaties en torenhoge wanden van Sandankyo. Lees meer.

Japan | Kansai | Osaka
Vanaf
€ 3409,00

Singlereis Japan 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SJD ***

Singlereis Japan 22-DAAGSE RONDREIS

Deze speciale reis vol hoogtepunten laat je kennis maken met de natuur en cultuur van Japan. Maak een tocht met de openbare bus door Kyoto, aanschouw de ontelbare tempels die het land te bieden heeft en overnacht bij de lokale bevolking thuis. Reis op een relaxed tempo om de omgeving goed in je op te nemen. Lees meer.

Japan | Kansai | Osaka
Vanaf
€ 3917,00