Single reizen naar Cyprus

Het prachtige Cyprus heeft veel moois te bieden. Je vindt er prachtige stranden, een heerlijke keuken en de zon schijnt het hele jaar door!

Dit en nog veel meer maakt Cyprus tot een fantastische reisbestemming. Het eiland ligt in het oostelijke deel van de Middellandse zee, waardoor je hier heerlijk kunt vertoeven aan de zandstranden. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden zal dit vast en zeker wel lukken. Dankzij de rijke geschiedenis van het eiland vind je hier ook veel culturele hoogtepunten die je tijdens je singlereis kunt bewonderen. Denk hier bijvoorbeeld aan het Schip van Kyrenia. Deze bijzondere vondst uit de vierde eeuw is hier gevonden en zeer goed bewaard gebleven. Ook moet je een keer het Bellapais Abdij bezocht hebben. Deze abdij is in de 13e eeuw gebouwd en dient tegenwoordig als een restaurant en museum. Als je hier met de andere vrijgezellen zit, zullen jullie je verwonderen over het prachtige uitzicht. De abdij ligt namelijk op 220 meter hoogte!

Op deze zonzekere reisbestemming kun je ook genieten van gezellige plaatsjes, gezellige uitgaansgelegenheden, imponerende bergen en natuurlijk veel restaurants! De keuken in Cyprus lijkt sterk op de Griekse keuken en de wijnen van Cyprus mogen ook zeker niet overgeslagen worden. Je vindt op het eiland prachtige wijngaarden, waar je natuurlijk ook lekker kunt proeven...

Krijg jij al zin in je singlereis naar Cyprus? Bekijk hieronder dan snel ons aanbod:

Singlereis Cyprus 8-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SCP ***

Singlereis Cyprus 8-DAAGSE RONDREIS

Laat je meenemen naar het eiland van Aphrodite en laat je verrassen door alle hoogtepunten van dit schitterende eiland. Maak bijvoorbeeld kennis met lokale specialiteiten als meze of Commandaria wijn. Lees meer.

Cyprus | Limasol | Limasol city
Vanaf
€ 1499,00