Single reizen naar Madagaskar

Één van de grootste eilanden ter wereld ontdekken met een groep singles? Madagaskar is the place to be als je op zoek bent naar een locatie een erg diverse natuur en unieke flora en fauna. 

 

De diverse landschappen zullen bezoekers versteld doen staan. Met een kustlijn van ruim 5000 kilometer is het vanzelfsprekend dat er prachtige tropische stranden te vinden zijn op het Malagassische eiland. De oneindig lijkende ruwe oost- en zuidkusten zijn adembenemend en liggen er vaak zeer kalm bij. De westkust is typisch tropisch en wordt tegenwoordig redelijk vaak door reizigers gevonden. In het hart van het eiland ligt een bergrug met toppen van zo’n 2500 meter hoogte. Oostelijk gelegen vind je prachtige regenwouden en valleien met rijstterrassen. In het westen halfwoestijnen en savannes. 

Dankzij de geïsoleerde ligging van het eiland vind je op Madagaskar planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. Jaarlijks worden er nog verschillende nieuwe soorten ontdekt.

Niet alleen de flora en fauna van Madagaskar zijn uniek, de locals zijn dat ook. Madagaskar is één van de meest multiculturele smeltkroezen op aarde. Ook al hoort het bij Afrika, de bewoners zijn naar eigen zeggen Malagassiërs. De Aziastische en Afrikaanse invloeden zijn overal duidelijk aanwezig, maar wel op een geheel eigen manier. Daarnaast kun je makkelijk contact leggen met de locals, zij ontvangen iedereen ontzettend hartelijk.

 

Kortom, Madagaskar is een echte lust voor het oog!

Singlereis Madagaskar 17-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie Madagaskar SMZ ***

Singlereis Madagaskar 17-DAAGSE RONDREIS

Tijdens deze bijzondere reis door Madagascar kom je in een wereld van kameleons en vleesetende planten. Deze reis is een mix van activiteiten en relaxen. Ga snorkelen in een van de riffen en geniet van de ongekende planten- en dierenwereld. Lees meer.

Madagaskar | Analamanga | Antananarivo
Vanaf
€ 2199,00

Singlereis Madagaskar 24-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SMD ***

Singlereis Madagaskar 24-DAAGSE RONDREIS

Laat je verrassen door het indrukwekkende eiland Madagascar. Bezoek de Zafimanirydorpjes en bewonder hun houtsnijwerk. Spot unieke inheemse dieren in Isalo N.P., Ranomafana N.P. en Andasibe Nationaal Park en word een met de natuur. Lees meer.

Madagaskar | Analamanga | Antananarivo
Vanaf
€ 2499,00