Singlereis naar Zuid-Afrika

Ben je single en heb je de behoefte om een verre reis te maken? Dan is Zuid-Afrika een ideale bestemming voor je singlevakantie. Dit is een reis die je echt eens mee zou moeten maken. Van de prachtige stranden tot de hoge bergen en wilde dieren, heeft Zuid-Afrika een natuur om bij weg te dromen. Tijdens deze singlevakanties beleef je deze natuur op de best mogelijke manier. Er wordt door een echte parkranger een wildlifecursus gegeven en je gaat ook op een echte trackingtocht. Het is dus niet bepaald een reguliere singlereis. Ook heeft Zuid-Afrika een van de mooiste steden ter wereld, namelijk Kaapstad. Het is een hippe stad met veel restaurantjes, wijnbars, cafés en cocktailbars. Zuid-Afrika is zo divers en heeft voor ieder wat wils. Als dit alles iets voor jou is, bekijk dan eens ons aanbod op de pagina van 50plus-singlereizen.nl. Een bezoek aan Zuid-Afrika zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter laten!

Singlereis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho INDRUKWEKKEND ZUID-AFRIKA

Accommodatie SZD ***

Singlereis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho INDRUKWEKKEND ZUID-AFRIKA

Maak kennis met het indrukwekkende Zuid-Afrika en de dwergstaatjes Swaziland en Lesotho. Spot de Big Five in het Kruger Nationaal Park. Maak een wandeling door de schitterende Drakensbergen en ontmoet de vriendelijke bevolking van Lesotho. Lees meer.

Zuid-Afrika | West-Kaap | Kaapstad
Vanaf
€ 2777,00

Singlereis Zuid-Afrika Kaapstad-Kruger N.P. 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SZJ ***

Singlereis Zuid-Afrika Kaapstad-Kruger N.P. 15-DAAGSE RONDREIS

Zuid-Afrika: het land van de Nationale Parken, de Big Five, de Tafelberg en véél meer. Dit veelzijdige land kan jij gaan ontdekken tijdens deze prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Ontdek de beroemde Kaap de Goede Hoop en het Robbeneiland. Lees meer.

Zuid-Afrika | West-Kaap | Kaapstad
Vanaf
€ 4121,00