Single reizen naar Nepal

Nepal is het land van cultuur, de Himalaya, kloosters en schitterende natuur. Tijdens een singlereis ontdek je de schoonheid maar ook de rauwheid van het land. Nepal is pas in de jaren '50 open voor toerisme en zoek je de natuur en het avontuur op, dan ben je op deze reis op de juiste plek.

Het land is ingeklemd tussen India en Tibet, waardoor het een uniek landschap heeft, de bergen van de Himalaya, tropische bossen en zelfs gebieden waar de sneeuwluipaard en tijgers hun jachtgronden hebben. In het Chitwan Park; ofwel het hart van de jungle, kom je ook olifanten, beren en dolfijen tegen. Vanuit Sauhara kun je het park te voet, met de auto of heel leuk met boot/kano ontdekken.

Kathmandu is de bekendste maar ook de meest chaotische stad van het land. De oude stad is bezaaid met tempels en schitterende architectuur, maar wordt overspoeld door verkeer, zoals TukTuks, brommers en taxi's. Neem met een TukTuk een bezoek aan de Monkey Temple, de Garden of Dreams en Thamel; waar je veel cafe's, restaurants en bars vindt.

 

Op dit moment zijn er geen singlereizen naar Nepal gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.