Single reizen naar Malta

Op 3 uur vliegen van Amsterdam ligt een van de kleinste landen die Europa kent, het prachtige eiland Malta. Het eiland is eigenlijk perfect voor iedereen. Je hebt er schitterende natuur, waarvan je bijvoorbeeld kunt genieten tijdens een mountainbike tocht. Of geniet tijdens een verfrissende duik in de zee van het heldere blauwe, golvende water. Maar wat we vooral niet mogen vergeten op Malta is het plekje Gozo! Dit is de ideale plek voor de echte water liefhebbers. Gozo staat bekend om zijn steile wanden, adembenemende grotten, prachtige baaien en natuurlijk de gezellige havens. Dit is dus de plek om geweldig te duiken.  

Kun jij ook niet wachten om het eiland Malta te ontdekken tijdens een gezellige en avontuurlijke singlereis? Bekijk dan snel de singlereizen naar Malta:

Singlereis Zonvakantie MALTA & GOZO

Plaza Regency Hotel ***

Singlereis Zonvakantie MALTA & GOZO

In een Maltezer dghajsa-gondel dobber je door de baai van Valletta. Om je heen torenen de immense fortmuren boven je uit. Dus zó moet dat ook indruk op Napoleon hebben gemaakt Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. Ontdek jij Malta? Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour? Lees meer.

Malta | Malta | St. Paul's Bay
Vanaf
€ 1499,00