Singlereis naar Egypte

Egypte, ook wel het duikparadijs voor de duikliefhebbers genoemd. Neem samen met andere singles een kijkje in de onderwaterwereld van de Rode Zee, waar jullie beslist prachtige vissen en koraalriffen in allerlei soorten en maten kunnen spotten. Door het warme klimaat van Egypte is het op de stranden en in de zee altijd goed te vertoeven. U kunt dus ook met andere singles lekker gaan zwemmen in de zee of heerlijk relaxen op het strand.
Liever cultuur snuiven op deze singlereis, ook dan ben je op het juiste adres, bezoek  de bijzonder mooie piramides en de graven van de farao’s bij Luxor. Zoiets moois komt u namelijk nergens anders meer tegen. Slaap een nachtje onder de sterrenhemel in de woestijn, het is een ervaring om nooit te vergeten. Hieronder vindt u het reisaanbod naar Egypte.

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

Accommodaties Egypte ***

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

De Egyptische cultuur en geschiedenis is wereldberoemd! Daarom zit een reis naar Egypte natuurlijk bomvol prachtige oudheden. Ontdek de piramides of ga op bezoek bij de graftombes in Luxor. Toch bied Egypte nog veel meer. Lees meer.

Egypte | Caïro | Caïro city
Vanaf
€ 1245,00

Singlereis Egypte 15-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SEB **

Singlereis Egypte 15-DAAGSE RONDREIS

Wil je Egypte écht ontdekken? Dat kan tijdens deze rondreis! Samen met een groep gezellige leeftijdsgenoten bezoek je de meest bijzondere plekken van Egypte. Denk aan de Abu Simbel tempel, de schatten van Luxor of de onderwaterwereld van de Rode Zee. Lees meer.

Egypte | Caïro | Caïro city
Vanaf
€ 1263,00