Single reizen naar Costa Rica

Pura Vida! Waar Costa Rica bekend om staat. Een uitdrukking van blijheid en letterlijk 'puur leven'. De bevolking is dan ook positief, levendig, vriendelijk en gastvrij. Overal waar je komt verwelkomd worden met een glimlach. Costa Rica staat dan ook bekend als het gelukkigste land ter wereld. De perfecte reden om dit geweldige land te bezoeken samen met een groep mede singles!

Voor zowel avontuur als rust ben je in Costa Rica op het juiste adres. Wandelen door de jungle, kajakken door de rivieren, paardrijden langs de kust of juist relaxen aan de kraakheldere, exotische palmstranden. Veel stranden grenzen overigens aan de jungle. Dit maakt dat Costa Rica prachtige surflocaties heeft. Neem zeker een bezoekje aan Tamarindo, Santa Teresa of Playa Grande. Voor outdoor actieviteiten ben je hier als single op het juiste adres!

Costa Rica is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Nationale parken worden beschermd, energie wordt op natuurlijke wijze opgewekt en het aantal ecovriendelijke accommodaties stijgt. Als natuurliefhebber zal Costa Rica dan ook aanvoelen als een tweede thuis. Talloze nationale parken, vulkanen, nevelwouden, meren en rivieren. Het land kent veel microklimaten en door de verschillende landschappen is er veel wildlife te vinden. De afstanden tussen de nationale parken zijn klein. Eigenlijk alles in Costa Rica is gemakkelijk bereikbaar met de auto of de bus. Binnen een korte tijd kan je dus heel het land ontdekt hebben!

Op dit moment zijn er geen reizen gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.