Single reizen naar Malta

Op 3 uur vliegen van Amsterdam ligt een van de kleinste landen die Europa kent, het prachtige eiland Malta. Het eiland is eigenlijk perfect voor iedereen. Je hebt er schitterende natuur, waarvan je bijvoorbeeld kunt genieten tijdens een mountainbike tocht. Of geniet tijdens een verfrissende duik in de zee van het heldere blauwe, golvende water. Maar wat we vooral niet mogen vergeten op Malta is het plekje Gozo! Dit is de ideale plek voor de echte water liefhebbers. Gozo staat bekend om zijn steile wanden, adembenemende grotten, prachtige baaien en natuurlijk de gezellige havens. Dit is dus de plek om geweldig te duiken.  

Kun jij ook niet wachten om het eiland Malta te ontdekken tijdens een gezellige en avontuurlijke singlereis? Bekijk dan snel de singlereizen naar Malta:

Singlereis Duikvakantie Malta GOZO

Atlantis Lodge ***

Singlereis Duikvakantie Malta GOZO

Steile wanden, grotten, riffen, baaien en adembenemende boot- en vliegtuigwrakken, dit alles kom je tegen in de onderwaterwereld van Gozo. Dit is een klein eilandje in de Middellandse Zee, vlakbij Malta. Het is hier een waar onderwaterparadijs, met soms meer dan 50 meter helder zicht. Je kunt hier ook leren duiken. Lees meer.

Malta | Gozo | Marsalforn
Vanaf
€ 1195,00