Single reizen naar Hongarije

Ontdek samen met een groep singles het hart van Europa, Hongarije! Een land rijk aan natuurschatten. Bergruggen bedekt met dichte bossen, educatieve wandelpaden en eindeloze vlaktes. De locatie is perfect voor rustige, actieve én culturele vakantie. Er is voor ieder wat wils!

 

Ben je een rustige vakantieganger en kom je graag tot rust in de zon? Het Balatonmeer is het grootste warmwatermeer van Centraal-Europa en het grootste zoetwatermeer van West- én Centraal-Europa!

 

Houd je meer van stedentrips en ben je op zoek naar een culturele vakantie? Tussen het heuvelachtige Boeda en het vlakke Pest stroomt de Donau. Boedapest wordt niet voor niets de koningin van de Donau genoemd. Een stad die zowel modern als historisch is. Moderne winkels en restaurantjes, maar ook millenia aan cultuur zijn hier terug te vinden. Romeinse monumenten, middeleeuwse basilieken, ruïnes op bergtoppen en adembenemende kastelen.

 

Typerend voor de hoofdstad is het geneeskrachtige water. Hongarije heeft zo’n 1500 warmwaterbronnen, waarvan er ruim tachtig zich bevinden in Boedapest. De stad staat bekend om de kuurbaden, openluchtzwembaden en thermaalhotels.  

 

Voor de feestgangers onder ons: geen zomerweekend in Hongarije gaat voorbij zonder een festival.

Op dit moment zijn er geen reizen gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.