Single reizen naar Georgie

Gelegen aan de grens tussen Europa en Azië: de prachtlocatie Georgië. Bezoek samen met een groep singles het land dat bekend staat om een van de meest adembenemende bezienswaardigheden van het land, de Kaukasus. Een droom voor iedere wandelliefhebber!


Verken het historische centrum en het bruisende nachtleven van de hoofdstad Tbilisi. Typerend voor de stad is de Dry Bridge Market, overgebleven uit het communistische tijdperk.

Ook buiten het centrum is er genoeg te beleven. Op ongeveer een kwartiertje rijden van Tbilisi het historische fort van Narikala en het Mtastminda gebergte. Daarnaast kom je in heel het land onvergetelijke dorpjes en grottensteden tegen, waaronder bijvoorbeeld Vardzia, Uplistsikhe en Mestia. 

De Georgische keuken is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens lekker goedkoop. Vergeet zeker niet de specialiteit Khatchapuri eens uit te proberen! Ook wijnliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Georgië is namelijk één van de meest onderschatte wijnlanden en één van de oudste wijnregio’s. De traditionele dranken Saperavi en Tsjatsja zijn zeker het proberen waard!

Singlereis Rondreis DOOR GEORGIË

Iveria Inn Tbilisi ****

Singlereis Rondreis DOOR GEORGIË

Kies voor deze unieke rondreis door Georgië en laat je overweldigen door de natuurpracht van dit nog relatief onbekende land. Bezoek kerken op plaatsen met prachtige uitzichten, maak mooie wandelingen door de bergen, ontdek de veelzijdige hoofdstad en geniet van de goede keuken. Dit alles maakt je reis onvergetelijk. Lees meer.

Georgië | Tbilisi | Tbilisi city
Vanaf
€ 1450,00

Singlereis 17-daagse rondreis ARMENIË EN GEORGIË

Accommodatie SGA ***

Singlereis 17-daagse rondreis ARMENIË EN GEORGIË

Reizen naar een land waar de reiziger een gast is? Georgië en Armenië zijn hiervoor de perfecte bestemming! De inwoners van Georgië en Armenië ontvangen je met open armen en dat is nog niet alles. Deze landen hebben zoveel moois te bieden: ongerepte natuur, de steden Tblisi en Yerevan en veel kerken en klooster. Lees meer.

Georgië | Tbilisi | Tbilisi city
Vanaf
€ 1799,00