Single reizen naar Armenie

Het landschap van Armenie wordt gekenmerkt door bergen, stromende rivieren en bossen. De hoogste berg die je in het land zult vinden is de Ararat. Deze berg wordt door sommigen als heilig beschouwd, omdat hier volgens de Thora de Ark van Noach zou liggen.

In de zomer is het in Armenie tussen de 22 en 36 graden, wat het een ideale singlereis bestemming maakt voor een zonvakantie. Maar ook liefhebbers van wintersport kunnen zich hier vermaken. In de winter ligt de temperatuur namelijk tussen de -5 en -10 graden.

Ook kun je hier genieten van heerlijk eten en drinken. Probeer bijvoorbeeld eens Morash, een lokaal gerecht gemaakt van onder andere kip, erwten, worstjes, granen en champignons. Daarnaast is ook de Armeense koffie erg populair. Ook kun je bijzondere architectuur ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de eeuwenoude kloosters en kerken, de Garni tempel of de roze getinte gebouwen in Yerevan. De gebouwen danken hun kleur aan het feit dat ze gebouwd zijn met vulkanisch gesteente met een roze tint.

Heb jij tijdens je alleengaanden vakantie ook behoefte om het nachtleven te ontdekken? Ook dat is hier mogelijk! Van gezellige barretjes tot ondergrondse clubs, in Yerevan vind je het allemaal. Deze hoofdstad is ontzettend gezellig. Mochten jij en de andere vrijgezellen na het dansen last hebben van de voeten, kunnen jullie spotgoedkoop een taxi pakken.

Ga met ons mee op singlevakantie naar het prachtige, culturele Armenië!

Singlereis Rondreis ARMENIË

Hotel Silachi ***

Singlereis Rondreis ARMENIË

Ontdek het nog onbekende Armenië met een groep 50Plus singles. Tijdens deze 11-daagse reis krijg je een goed beeld van het land, de keuken en het leven van de bevolking. Natuurlijk doen we culturele hoogtepunten aan, maar de leuke workshops waarbij je het pure Armenië leert kennen, maken deze rondreis pas echt uniek. Lees meer.

Armenie | Jerevan | Jerevan
Vanaf
€ 1335,00