Single reizen naar Cyprus

Het prachtige Cyprus heeft veel moois te bieden. Je vindt er prachtige stranden, een heerlijke keuken en de zon schijnt het hele jaar door!

Dit en nog veel meer maakt Cyprus tot een fantastische reisbestemming. Het eiland ligt in het oostelijke deel van de Middellandse zee, waardoor je hier heerlijk kunt vertoeven aan de zandstranden. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden zal dit vast en zeker wel lukken. Dankzij de rijke geschiedenis van het eiland vind je hier ook veel culturele hoogtepunten die je tijdens je singlereis kunt bewonderen. Denk hier bijvoorbeeld aan het Schip van Kyrenia. Deze bijzondere vondst uit de vierde eeuw is hier gevonden en zeer goed bewaard gebleven. Ook moet je een keer het Bellapais Abdij bezocht hebben. Deze abdij is in de 13e eeuw gebouwd en dient tegenwoordig als een restaurant en museum. Als je hier met de andere vrijgezellen zit, zullen jullie je verwonderen over het prachtige uitzicht. De abdij ligt namelijk op 220 meter hoogte!

Op deze zonzekere reisbestemming kun je ook genieten van gezellige plaatsjes, gezellige uitgaansgelegenheden, imponerende bergen en natuurlijk veel restaurants! De keuken in Cyprus lijkt sterk op de Griekse keuken en de wijnen van Cyprus mogen ook zeker niet overgeslagen worden. Je vindt op het eiland prachtige wijngaarden, waar je natuurlijk ook lekker kunt proeven...

Krijg jij al zin in je singlereis naar Cyprus? Bekijk hieronder dan snel ons aanbod:

Singlereis Tennissen OP CYPRUS HBO+

Korineum Golf&Beach Resort *****

Singlereis Tennissen OP CYPRUS HBO+

Wil je lekker ontspannen op Cyprus en ook je tennis niveau verbeteren? Boek dan deze reis. Naast tennisles kan je ook meedoen aan tenniswedstrijden in de middag en meedoen aan het slot toernooi. Daarnaast is er ook voldoende tijd om met mooie excursies mee te doen. Lees meer.

Cyprus | Girne | Esentepe
Vanaf
€ 841,00

Singlereis Je mooiste vakantie naar NOORD-CYPRUS HBO+

Olive Tree ****

Singlereis Je mooiste vakantie naar NOORD-CYPRUS HBO+

Heb je zin in lekker weer? Kom dan lekker van de zon genieten op Cyprus (gemiddelde temperatuur is 25 graden!). Door het optionele activiteiten programma kan je deze singlereis net zo actief of relaxt maken als jij wil! Lees meer.

Cyprus | Noord Cyprus | Kyrenia
Vanaf
€ 499,00

Singlereis Body en Mind CYPRUS HBO+

Olive Tree ****

Singlereis Body en Mind CYPRUS HBO+

Ben jij ook zo toe aan vakantie? Met deze Body & Mind reis naar Cyprus kun je een weekje ontstressen. We gaan yoga beoefenen, lekker eten en mooie wandelingen maken, maar natuurlijk ook heel veel genieten van de mooiste stranden en het heerlijke zonnetje. Dit alles zorgt ervoor dat je weer helemaal herboren terugkomt Lees meer.

Cyprus | Noord Cyprus | Kyrenia
Vanaf
€ 549,00

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur IN CYPRUS

Oscar Resort ****

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur IN CYPRUS

Deze single vakantie naar het zonovergoten Cyprus is echt heerlijk! Wil jij optimaal genieten van een gezellige en rustgevende vakantie dan is dit dé bestemming voor jou! Combineer de rustige omgeving van het resort met de gezelligheid in het hotel en in de bruisende plaats Kyrenia. Staat jouw koffer al klaar? Lees meer.

Cyprus | Noord Cyprus | Kyrenia
Vanaf
€ 699,00